verhuur

Er zijn 1 chalet en 3 stacaravans  voor de vakantieverhuur, tevens is er ook de mogelijkheid tot het huren voor langere tijd, b.v. als overbrugging mocht u een woning zoeken.

Hieronder vindt u meer informatie,  voor prijzen verwijzen wij u door naar tarieven.

De accommodatie is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Vóór 10.30 uur moet u op de vertrekdag het chalet verlaten. Andere tijden zijn in overleg mogelijk. Reserveren en voor vragen over de beschikbaarheid neem contact met ons op via het contactformulier.

Chalet Eldorado is zeer ruim en geschikt voor 2-4 personen. Er is een keuken, een royale woonkamer en eethoek voorzien van volledige inventaris. Verder een royale badkamer voorzien met wc, douche, wastafelmeubel en tevens een wasmachine. Er is 1 slaapkamer met tweepersoonsbed. Ook is er een logeerbed aanwezig. Er is een heerlijke ruime beschutte tuin waar u eventueel een bijzettentje kunt plaatsen. Daar vindt u ook een berging en een picknicktafel onder een prieeltje waar u heerlijk kunt genieten van de natuur en de rust. De auto kunt u op de parkeerplaats voor het chalet parkeren. Huisdieren niet toegestaan. BESCHIKBAAR 18 September t/m 1 Oktober, overburggingsverhuur 23 November tm 1 April 2023. Daarna vakantieverhuur 2023 week/midweek/weekend.

 

Verhuurd: Stacaravan Muller  geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een ruime woonkamer met gaskachel, eethoek en nette hoekkeuken alles voorzien van volledig inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 2 slaapkamers,  1 met een tweepersoonsbed vaste kasten en 1 slaapkamer met een  eenpersoonsbed. Een opklapbed is aanwezig. De tuin heeft een prieeltje met tuinset en tevens is er een berging voor de fietsen. De auto kunt u vlakbij de stacaravan parkeren. Huisdieren in overleg.

 

 

Verhuurd: Stacaravan Amicitia is geschikt voor maximaal 5 personen. Er is een woonkamer, eethoek en nette keuken voorzien van volledig inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 3 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met eenpersoonsbed. Op het terras staat een mooie tuinset.

Verhuurd: Stacaravan Paradiso  geschikt voor maximaal 5 personen. Er is een ruime woonkamer met gaskachel, eethoek en een nette keuken alles voorzien van inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 2 slaapkamers,  1 met een tweepersoonsbed plus vaste kasten en 1 slaapkamer met een enkelbed en een stapelbed. De tuin heeft een ruim terras met overkapping, tuinset en tevens is er een berging voor de fietsen. De auto kunt u achter de stacaravan parkeren.