verhuur

Er zijn 2 chalets, en 2 stacaravans voor de verhuur, tevens is er ook de mogelijkheid tot het huren voor langere tijd, b.v. als overbrugging mocht u een woning zoeken.

Hieronder vindt u meer informatie,  voor prijzen verwijzen wij u door naar tarieven.

De accommodatie is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Vóór 10.30 uur moet u op de vertrek dag het chalet verlaten. Andere tijden zijn in overleg mogelijk. Reserveren en voor vragen over de beschikbaarheid neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Chalet Novaluxe vanaf Maart 2023 vakantieverhuur: Nieuw in verhuur! Chalet Novaluxe, recent geplaatst en in nieuwstaat. Prachtig chalet met een ruime lichte woon/eetkamer.  Smart Tv met digitenne.  Er is een ruime keuken alles voorzien van volledig inventaris; combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. 1 slaapkamer met 2 enkele bedden 90x 200 voorzien van goede pocketvering matrassen. 1 slaapkamer met een 1 persoons bed. Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Buiten is er een terras met tuinset gelegen op het zuiden met boven het terras 2 elektrische zonneschermen. De auto kunt u op uw eigen parkeerterrein voor het chalet plaatsen, ook is er een schuurtje voor de fietsen. Huisdier in overleg.

Beschikbare datums:

1 Maart t/m 7 April, Pasen week 7 t/m 14 April, weekend 21 t/m 24 April,       

midweek 1 Mei t/m 5 mei,  Hemelvaarts week 12 t/m 19 Mei,  week 19 t/m 26 Mei, 

midweek 5 Juni t/m 9 Juni, midweek 26 Juni t/m 30 Juni,  week 18 t/m 25 Augustus,

week 25 Aug t/m 1 September, na 1 September

 

VAKANTIEVERHUUR Chalet Eldorado beschikbaar vanaf 1 mei is zeer ruim en geschikt voor 3 personen. Er is een keuken, een royale woonkamer en eethoek voorzien van volledige inventaris, magnetron, oventje, waterkoker, Senseo apparaat en koffiezetapparaat. Verder een royale badkamer voorzien met wc, douche, wastafelmeubel en tevens een wasmachine. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en veel vaste kasten. Ook is er een logeerbed aanwezig. Er is een heerlijke ruime beschutte tuin waar u eventueel een bijzettentje kunt plaatsen. Daar vindt u ook een berging en een tuinset onder een prieeltje waar u heerlijk kunt genieten van de natuur en de rust. De auto kunt u op de parkeerplaats voor het chalet parkeren. Huisdier in overleg. 

Beschikbare datums:

29 April t/m 22 Mei,  week 30 Juni t/m 7 July, midweek 22 t/m 26 July, week 19 t/m 26 Augustus, na 22 September

 

Stacaravan Paradiso geschikt voor maximaal 5 personen. Er is een ruime woonkamer met gaskachel, eethoek en een nette keuken alles voorzien van inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 2 slaapkamers,  1 met een tweepersoonsbed plus vaste kasten en 1 slaapkamer met een enkel bed en een stapelbed. De tuin heeft een ruim terras met overkapping, tuinset en tevens is er een berging voor de fietsen. De auto kunt u achter de stacaravan parkeren.

Stacaravan Amicitia:  geschikt voor maximaal 3 personen. Er is een ruime woonkamer met gaskachel, eethoek en nette hoekkeuken alles voorzien van volledig inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 3 slaapkamers,  1 met een tweepersoonsbed vaste kasten en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed en 1 met stapelbed.  De tuin heeft een terras met tuinset en tevens is er een berging voor de fietsen. De auto kunt u bij de stacaravan parkeren. Huisdieren in overleg.