verhuur

Er zijn 3 chalets, en 2 stacaravans voor de verhuur. Ook hebben we een toercaravan beschikbaar als trekkershut of als u wilt ‘leren kamperen’! Hieronder vindt u meer informatie,  voor prijzen verwijzen wij u door naar tarieven. De accommodatie is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Vóór 10.30 uur moet u op de vertrek dag de accommodatie verlaten. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.  Feestdagen, juli en augustus alleen verhuur per week, Novaluxe/Victory wisseldag vrijdag, Eldorado wisseldag zaterdag. Reserveren en bij vragen over de beschikbaarheid neem contact met ons op. Voor alles geldt huisdier in overleg, max 2 kleine honden of 1 grote. Tevens kunt u ons vinden op Booking.com

2024 VAKANTIEVERHUUR Chalet Novaluxe 3 p. Prachtig chalet met een ruime lichte woon/eetkamer.  Smart Tv met digitenne.  Er is een ruime keuken alles voorzien van volledig inventaris; combimagnetron, koffiezetapparaat, senseo en waterkoker. 1 slaapkamer met 2 enkele bedden 90x 200 voorzien van goede pocketvering matrassen. 1 slaapkamer met een 1 persoons bed. Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Buiten is er een terras met tuinset gelegen op het zuiden met boven het terras 2 elektrische zonneschermen. De auto kunt u op uw eigen parkeerterrein voor het chalet plaatsen, ook is er een schuurtje voor de fietsen. 

Na 19 april beschikbaar voor week/midweek/weekend verhuur tot 22 juni, midweek 24 t/m 28 juni,            week verhuur 28 juni t/m 5 juli, week 5 juli t/m 12 juli, week 12 t/m 19 juli, Week 2 aug t/m 9 aug, week 23 t/m 30 aug. Na 30 augustus volledig vrij.

2024 VAKANTIEVERHUUR Chalet Eldorado 3 p:  Dit zeer grote chalet (50 m2) heeft een hoekkeuken, een royale woonkamer en eethoek voorzien van volledige inventaris, magnetron, oventje, waterkoker, Senseo apparaat en koffiezetapparaat. Verder een royale badkamer voorzien met wc, douche, wastafelmeubel en tevens een wasmachine. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed 1.60 x 2.00. Ook is er een 1 persoons logeerbed aanwezig. Er is een heerlijke ruime beschutte tuin waar u eventueel een bijzet tentje kunt plaatsen. Daar vindt u ook een berging en een tuinset onder een prieeltje waar u heerlijk kunt genieten van de natuur en de rust. De auto kunt u op de parkeerplaats voor het chalet parkeren.   

Vanaf  Februari beschikbaar week/weekend midweek tot 8 juni,  weekverhuur 29 juni t/m 6 juli, week 6 t/m 13 juli, Weekend 21 t/m 24 juli, week 17 t/m 24 aug, week 24 t/m 31 aug, week 31 aug t/m 7 sept, midweek 9 t/m 13 sept, na 20 Sept volledig beschikbaar.                                                   

2024 NIEUW IN DE VAKANTIEVERHUUR Chalet Victory 4 p: Prachtig chalet met een ruime lichte woon/eetkamer.  Tv met digitenne.  Er is een ruime keuken alles voorzien van volledig inventaris, een grote koelkast met vriesgedeelte. Ook is er een oven, magnetron, koffiezetapparaat, senseo en waterkoker. 1 slaapkamer met een 2 persoons bed 1.60x 2.00 en 1 slaapkamer met  twee enkele bedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Buiten is er een terras met veranda en tuinset.  De auto kunt u op uw eigen parkeerterrein naast het chalet plaatsen, ook is er een schuurtje voor de fietsen.

Vanaf eind april beschikbaar week/midweek/weekend verhuur tot 28 juni,                                                        week verhuur 28 juni t/m 5 juli, week 5 t/m 12 juli, week 12 t/m 19 juli, week 19 t/m 26 juli, week 26 juli t/m 2 aug, week 2 aug t/m 9 aug, week 9 t/m 16 aug, week 23 t/m 30 aug. Na 13 september volledig vrij.

Let op: Met dit chalet zijn we nog mee bezig qua plaatsing en inrichting, updates volgen!

 

 

Stacaravan Paradiso Niet Beschikbaar: maximaal 5 personen. Er is een ruime woonkamer met gaskachel, eethoek en een nette keuken alles voorzien van inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 2 slaapkamers,  1 met een tweepersoonsbed plus vaste kasten en 1 slaapkamer met een enkel bed en een stapelbed. De tuin heeft een ruim terras met overkapping, tuinset en tevens is er een berging voor de fietsen. De auto kunt u achter de stacaravan parkeren.

Stacaravan Amicitia:  geschikt voor maximaal 5 personen. Er is een ruime woonkamer met gaskachel, eethoek en nette hoekkeuken alles voorzien van volledig inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 3 slaapkamers,  1 met een tweepersoonsbed vaste kasten en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed en 1 met stapelbed.  De tuin heeft een terras met tuinset en tevens is er een berging voor de fietsen. De auto kunt u bij de stacaravan parkeren. Huisdieren in overleg.

Toercaravan Fendt 2p: Boekbaar vanaf 1 April 2024: Geschikt als max 2 persoons trekkershut, maar ook als u wilt ‘leren kamperen’ zo kunt u ervaren of een caravan iets voor u is. Hij heeft een mooie standplaats op onze camping. Er is een keuken voorzien van gasstel, spoelbak met stromend water, koelkast, keukengerei, koffiezetapparaat en waterkoker. Een rondzit om heerlijk te zitten en een vast 2 persoonsbed. Een 2 persoonsdekbed en 2 kussens zijn aanwezig. Voor het sanitair dient u gebruik te maken van het algemene toiletgebouw maar u kunt ook een privé sanitair unit huren met eigen douche, toilet en wastafel. Buiten is een zonneluifel, 2 tuinstoelen met kussens en tafel.