Campingreglement

Wij willen niet allerlei huisregels opleggen maar vertrouwen erop dat je ‘doet alsof je thuis bent’. Echter om misverstanden te voorkomen en jullie voldoende te informeren volgen hieronder enkele aandachtspunten/afspraken voor het jaar 2024:

Aankomst en vertrek

Accommodaties: aankomst mogelijk vanaf 14.30 uur, vertrek voor 10.30. Mocht u eerder willen komen kunt u de auto vooraan parkeren en vast de omgeving ontdekken tot de accommodatie beschikbaar is.

Camper/kampeerplaats; Aankomst mogelijk vanaf 13.30 uur, vertrek voor 10.30 uur. Tegen betaling kunt u tot 18.00 uur op de campingplaats blijven, mits deze niet gereserveerd is. Informeer hierna op de dag van vertrek voor 10.00 uur.

Sleutel privésanitair dient op op de dag van vertrek voor 10.30 in de witte brievenbus bij de ingang te worden gedeponeerd.

Auto’s en parkeren

Op het terrein wordt stapvoets gereden. Tijdens het verblijf op de camping kunt u de auto bij uw accommodatie/kampeerplek parkeren. Bij erg nat weer zult u de auto vooraan moeten parkeren, dit op aanwijzing van beheer.

Betaling

Een eindfactuur en aanbetaling dient binnen 4 dagen bij ons binnen te zijn, een aanbetaling wordt tevens gezien als annuleringskosten. Gasten met een jaar of seizoensplaats dienen binnen 14 dagen te hebben betaald.

Bezoek

Bezoek is van harte welkom op de camping. Wij willen graag dat je dit aan ons meld en vragen een vergoeding van €1 per persoon per dag. Ook logees graag vooraf melden. De kosten hiervoor zijn € 10,00- pppn incl toeristenbelasting. Bezoek dient altijd vooraan bij de ingang te parkeren.

Huisdieren

Er zijn maximaal 2 huisdieren per kampeerplaats toegestaan. Uw huisdier mag geen (geluids)overlast veroorzaken en moet altijd aangelijnd zijn. Onze accommodaties, sanitairunits en openbare ruimtes zijn huisdiervrij. Dit betekent dat het wassen van een hond in de sanitair ruimte niet mogelijk is. Uitlaten uiteraard buiten ons terrein, en altijd de ontlasting opruimen.

Inrichting kampeerplaats

Blijf minimaal 1 meter verwijderd van elektra/watertappunt, sanitairunit of onze struiken en bomen. Leg kabels zo, dat ze met het grasmaaien niet beschadigd raken. Het graven van geulen en snoeien van beplanting is niet toegestaan. Het gebruik van een partijtent kan eventueel in overleg met ons.

Om het campingveld groen te kunnen houden is het niet toegestaan om plastic onderzeil/ anti-worteldoek te gebruiken. Gebruik hiervoor ademende materialen, zoals een gaatjesdoek. Bij voorkeur gebruikt u helemaal niks!

Campers mogen alleen op het voorste veld, tevens hebben we een aantal verharde camperstroken. Bij nat weer dient u de instructies van beheer op te volgen, niet onnodig met de auto in het gras rijden; evt de caravan afkoppelen en zo op de kampeerplek zetten mbv mover/ouderwets duwen.

Aan de caravan mag een voortent of een luifel worden bevestigd, dus niet beide!

Internet/ WIFI

Op de gehele camping kunt u gebruik maken van gratis WIFI. Het wachtwoord krijgt u bij aankomst, welke tevens staat vermeld op uw informatie pakketje.

Milieu en energiebesparing

Wij proberen zo zuinig mogelijk te zijn met energieverbruik. Wil je ons daarbij helpen? Dat kan door ’s avonds/ s‘nachts en wanneer u de accommodatie/kampeerunit verlaat de airco/verwarming en lichten uit te schakelen. Dit is ook van toepassing op het gebruik van de prive sanitairunits.

Privésanitair

Heerlijk gebruik maken van je eigen sanitaire ruimte, uniek en zeer comfortabel. De sanitairunit is voorzien van een boiler, die bij normaal gebruik genoeg warm water geeft om met het hele gezin gebruik van te maken. Voor je aankomst zorgen wij dat je privésanitair schoon en netjes is. Tijdens je verblijf dien je het zelf netjes te houden en worden er door ons geen schoonmaak rondes gedaan.

Roken

Onze accommodaties, sanitairunits en openbare ruimte zijn rookvrij.

Tapkraantje

U krijgt bij ons een tapkraantje voor een watertappunt te leen, mocht u deze kwijt raken zijn we hier genoodzaakt 5 euro voor in rekening te brengen.

Rust

Tussen 22:30 uur en 7:00 uur verwachten wij dat het stil is op de camping. Houdt er rekening mee dat een gezellig onderonsje al snel luid kan klinken over open terrein.

Speeltuin

Op het terrein zijn speeltoestellen aanwezig, wij hebben alles zo veilig mogelijk ingericht, maar houd zelf je (klein)kinderen in de gaten. Speelgoed uit de speelbak na gebruik opruimen.

Voortijdig vertrek

Bij voortijdig vertrek (bijvoorbeeld slecht weer, ziekte etc.) wordt niet gerestitueerd. U dient uw gehele boekings/reserveringsperiode te betalen. Als u een annulering doet van de door uw geboekte kampeerplaats, huur van een chalet of stacaravan houden wij de aanbetaling, u kunt aanspraak maken op uw eigen annuleringsverzekering/reiskostenverzekering wilt u dit vergoed krijgen.

Vuilnis

Met elkaar willen we graag onze camping schoon houden. Gooi daarom het afval gescheiden weg in de daarvoor bestemde afvalbakken op het terrein. Glas, papier, blik, plastic flessen, bio, los afval en overig in dichtgebonden afvalzakken.

Vuur

Barbecueën is iets dat echt bij de vakantie hoort. Dit is toegestaan mits er geen algeheel stookverbod is. Open vuur in de vorm van een houtkorf/fakkel is niet toegestaan.

Wasmachine/droger

Voor campinggasten is (tegen vergoeding) een wasmachine en droger beschikbaar. 

Wettelijke aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen. Dit geldt ook voor ongevallen, verwondingen of ziektes van personen tijdens of ten gevolge van een verblijf op onze camping. Tevens zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties, mogelijke sluiting of uitvallen van voorzieningen en faciliteiten op onze camping en de gevolgen daarvan. Wij zijn niet aansprakelijk voor schadeclaims die voortvloeien uit geluids- of stankoverlast. Ook eventuele gevolgen van weersinvloeden en natuuromstandigheden vallen buiten onze aansprakelijkheid. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor mogelijke gevolgen van deelname aan de door ons georganiseerde activiteiten op of buiten het terrein. Een ieder verblijft geheel op eigen risico.