verhuur

Er zijn drie chalets te huur hieronder vindt u meer informatie, voor prijzen verwijzen wij u door naar tarieven.

Beddengoed is aanwezig, wel dient u zelf uw linnengoed mee te nemen. Tegen een meerprijs zijn opgemaakte bedden bij aankomst ook een optie.  De schoonmaakkosten bedragen €35,-.

De accommodatie is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Vòòr 11.00 uur moet u op de vertrekdag het chalet verlaten. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Het Grote chalet is een modern ruim chalet welke geschikt is voor 2-4 personen. Er bevindt zich een keuken, woonkamer en eethoek voorzien van volledige inventaris. Verder een royale badkamer en 1 slaapkamer met tweepersoonsbed. Er is een heerlijke ruime beschutte tuin waar u eventueel een bijzettentje kunt plaatsen. Daar vindt u ook een berging en een picknicktafel onder een prieeltje waar u heerlijk kunt genieten van de natuur en de rust.

Chalet 529 is geschikt voor maximaal 5 personen. Er bevindt zich een woonkamer, eethoek en nette keuken voorzien van volledig inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 2 slaapkamers,  1 met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed.  Een tuinset en berging zijn ook aanwezig.

Chalet Amicitia is geschikt voor maximaal 5 personen. Er bevindt zich een woonkamer, eethoek en nette keuken voorzien van volledig inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 3 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met eenpersoonsbed. Een tuinset en berging zijn ook aanwezig.