verhuur

Er zijn vier chalets en een toercaravan te huur hieronder vindt u meer informatie, voor prijzen verwijzen wij u door naar tarieven.

Beddengoed is aanwezig. Tegen een meerprijs zijn opgemaakte bedden bij aankomst ook een optie. Handdoeken en keukendoeken dient u zelf mee te nemen.

De accommodatie is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Vòòr 11.00 uur moet u op de vertrekdag het chalet verlaten. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Eldorado is een modern ruim chalet welke geschikt is voor 2-4 personen. Er bevindt zich een keuken, woonkamer en eethoek voorzien van volledige inventaris. Verder een royale badkamer en 1 slaapkamer met tweepersoonsbed. Ook is er een logeerbed aanwezig. Er is een heerlijke ruime beschutte tuin waar u eventueel een bijzettentje kunt plaatsen. Daar vindt u ook een berging en een picknicktafel onder een prieeltje waar u heerlijk kunt genieten van de natuur en de rust.

Paradiso is geschikt voor maximaal 5 personen. Er bevindt zich een woonkamer, eethoek en nette keuken voorzien van volledig inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 2 slaapkamers,  1 met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed.  Een tuinset en berging zijn ook aanwezig.

Chalet Amicitia is geschikt voor maximaal 5 personen. Er bevindt zich een woonkamer, eethoek en nette keuken voorzien van volledig inventaris. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er 3 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met eenpersoonsbed. Een tuinset en berging zijn ook aanwezig.

Stacaravan de Sunseeker is geschikt voor 2 personen.  Er is 1 slaapkamer aanwezig. Tevens is van de treinzit is ook een bed te maken.  Deze stacaravan heeft een heerlijk ruime beschutte tuin. U dient wel gebruik te maken van de algemene toiletgebouwen welke zich vlakbij bevinden . Een nood potti is aanwezig. 

Toercaravan Gruau is uitgevoerd met een rondzit en een treinzit, beide zijn om te bouwen tot een bed. Voor 2 personen is deze caravan zeer geschikt voor een korte vakantie. De caravan is voorzien van een luifel met een tuinzitje. Binnen is er veel opbergruimte, een kleine keuken met spoelbak en tevens is de caravan volledig voorzien van inventaris waaronder een Senseo en waterkoker.